Search
Fri frakt över 600kr
Snabba leveranser
Handla för 1000 kr - Få en gratis vattentät högtalare
Student 2024

Tips för ett lyckat studentfirande

Gör din student minnesvärd med våra festliga idéer.

Tiden är kommen! Dags att börja räkna ner dagarna för årets studentfirande. Det är en tid av glädje, skratt och minnen som kommer att hålla livet ut.  

För att göra din studentdag ännu mer minnesvärd har vi samlat några fantastiska tips för att sätta guldkant på livets festligaste dag.

1. Dekorationer som sätter stämningen:

Skapa en härligt festlig atmosfär med ballonger i blått och gult. Matcha med vimplar och flaggor som pryder festlokalen. Konfettikanoner i antingen guld eller blått och gult är ett måste för att addera ännu mer feststämning till ditt firande. Var kreativ med dekorationerna och använd gärna blått och gult som en genomgående färg för att göra temat till festen inriktat till just studenten. Annat tips på färg som gör det extra festligt är guld, för att få till en mer glamourös och exklusiv atmosfär.

P1099564

2. Unika inbjudningar som imponerar:

Låt dina gäster få känna sig speciella genom att skicka ut personliga inbjudningar i god tid. Det är alltid lite mer tidskrävande att skriva inbjudningskort men garanterat något som kommer uppskattas från dina gäster. Vi på festfabriken har det perfekta inbjudningskortet till dig som gör det hela lite enklare.

Namnlos design 30

3. Festdukning med stil

Lägg extra omsorg på dukningen med matchande tallrikar, servetter och glas. Glöm inte att dekorera bordet med små detaljer som exempelvis vår konfetti med studentmotiv. Som pricken över i:et är det alltid fint att ha blommor och ljus, eller varför inte dessa ledslingor som lyser upp när mörkret infaller.

P1099652

4. Studentnallar och visselpipor för feststämning:

Ingen studentfest är komplett utan studentnallar och visselpipor för att höja stämningen på själva utspringet. Vi har nallar i många olika motiv och stilar för att du ska hitta den som passar studenten bäst. Och dessa visselpipor är ett måste för att sätta stämningen på studentflaket. Vi har även vattenpistoler, tamburiner och tutor för att addera stämningen till nästa nivå.

5. Skapa minnen med ett fotobås

Inrätta ett fotobås med rolig rekvisita där gästerna kan ta bilder och skapa minnen tillsammans. Det är ett utmärkt sätt att fånga roliga ögonblick för att sedan spara som ett minne av denna dag som kan gå i rasande fart. Uppmuntra gärna gästerna att vara kreativa med sitt val av rekvisita för att skapa en härlig stund tillsammans. Dessa bilder kan vara perfekta att använda när det är dags att skicka ut tack-kort till gästerna.

Namnlos design 31

Med dessa tips är du redo att arrangera ett studentfirande som kommer bli minnesvärt för både dig och dina gäster. Glöm inte att njuta av dagen och skapa minnen som varar livet ut.

Festfabriken – För ett lyckat studentfirande till det bästa priset.

Dela på:

FÅ 10% RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt första köp samt inspiration, erbjudanden och spännande nyheter.